Snitel vienez cu piure de cartofi cu broccoli

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
medie
Snitel vienez cu piure de cartofi cu broccoli

Ingrediente

  • -2 piepti mari de pui dezosati
  • -sare
  • -piper
  • -cartofi
  • -broccoli
  • -unt
  • -smantana
  • -usturoi
  • -2 lingurite de Secretul gustului cu 10 legume
  • -ulei

Mod de preparare

Se spala bucatile de piept de pui, se sterg de apa , se taie in felii de snitele se pudreaza cu sare si piper si se bat usor cu ciocanelul de snitele. Se trec apoi prin faina, ou batut si pesmet pana se termina toate. Cand ne apucam de prajit le mai dam odata prin ou si le punem in tigaie. Cand s-au prajit le scoatem pe servetele de bucatarie sa se absoarba uleiul si le punem intr-un castron. Cat timp se face tura urmatoare uleiul de la tura precedenta s-a absorbit. Facem tot asa pana le terminam. Nu uitati sa le dati prin ou ca sa nu iasa uscate. Ne apucam de piure. Curatam cati cartofi avem nevoie si ii taiem cubulete. Curatam usturoi cativa catei (6-7) si ii taiem feliute peste cartofi, punem ulei si 2 lingurite de secretul gustului, dupa care punem apa si-i punem la fiert 15-20 min. Intr-o cratita punem aceeasi cantitate de broccoli cat si cartofii, o opariti 5 minute, o strecurati si o puneti la fiert pana se inmoaie cotorasul.Cand sunt fierte toate se scurg de apa, se paseaza bine, se amesteca cu unt si cu smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise