autor:

Sima Delia

» » Aperitive

Snitele crocante

Autor: Sima Delia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 octombrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sima Delia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 octombrie 2012

Ingrediente
6 felii de carne de porc sau pui pentru snitel, 2 oua, 3 linguri de faina, 2 linguri de lapte, condimente dupa gust, pesnet si susan

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

carnea se bate pentru snitel si se condimenteaza, apoi se bate oul in care se adauga 2 linguri de lapte, apoi faina. Devine o pasta groasa in care se dau snitele, apoi de dau prin pesmet si susan si se coc in ulei.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele crocante" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Snitele de pui crocante

Snitele de pui crocante

Se curata usturoiul si se toaca marunt.Intr-un bol se amesteca uleiul de masline,ghimbirul,curry,usturoiul,vinul

8 voturi    3 comentarii
25 min
Aperitive cu carne
Snitele crocante

Snitele crocante

Se portioneaza pieptul de pui, se bate carnea, se sareaza si se condimenteaza cu un amestec picant

3 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 6 felii de carne de porc sau pui pentru snitel
  • 2 oua
  • 3 linguri de faina
  • 2 linguri de lapte
  • condimente dupa gust
  • pesnet si susan

Raporteaza reteta

Retete
de Sima Delia
Ardei cu tărhană

Ardei cu tărhană

Prepararea tărhanei: 3 ouă și 500 gr de făină cu puțină sare se frământă până devine

4 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Lecio

Lecio

Roșiile ardeii și ceapa se taie mărunt și se pun intr-o oală în care se pune puțin ulei, apoi

8 voturi    6 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
RULOURI DE FICATEI DE PASARE CU BACON