Snitelele se sareaza si se bat, apoi se dau prin faina.
Ceapa se curata, se taie pestisori si se caleste in ulei pana devine sticloasa.
Se adauga o lingurita de boia, pasta de rosii si usturoiul si se mai calesc 2-3 minute.
Se pun snitelele si se lasa sa se caleasca 5-6 minute.
Se adauga apa cat sa acopere snitelele, se potriveste de sare si piper si se fierb in cratita de fiert sub presiune 35 de minute.
Se drege cu smantana si se adauga patrunjelul verde.
Se servesc cu garnitura de piureu de cartofi sau orez fiert.
Le-am servit cu muraturi , salata de rucola si salata de laptuci cu ceapa verde si rosii.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii