Carnea se feliazã nu foarte subtire, cine vrea poate sã o batã cu ciocanul.
Se condimenteazã cu sare, piper si usturoiul feliat.Cine vrea, poate pune si vin. Se lasã cel putin 1 orã la rece.
Morcovul, usturoiul tocat,dafin, unt si vegeta se pun putin la cãlit. Adaugã orezul si la urmã apa. Pune capac si lasã la foc mic.
Se prãjeste carnea cu untul, se scoate pe o farfurie.
In aceeasi grãsime se cãlesc ciupercile, care au fost tãiate felii.
Pune din nou carnea in tigaie, smântâna (eu am pus cu gust de ciuperci) si lasã sã fiarbã putin.
Aceastã retetã am invãtat sã o fac de multi ani, si când mã grãbesc sã fac de mâncare,imi vine tot timpul in minte:)) cel mai mult imi place sosul:d
Poftã bunã!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii