1) Se fac taieturi fine pe filetele de pui si se freaca cu sare si piper.
2) Se trec filetele prin faina, se scutura un pic pentru a elimina excesul de faina, se trec prin oul batut apoi prin pesmet.
Un sfat: pentru a iesi snitelul perfect intr-o forma impecabila cand le prajiti lasati uleiul sa se incalzeasca pana incepe sa scoata fum.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii