Se curata usturoiul si se toaca marunt.Intr-un bol se amesteca uleiul de masline,ghimbirul,curry,usturoiul,vinul si puiul.Se amesteca bine si se pastreaza deoparte.Secretul este,ca puiul sa stea cateva minute in acest sos.Se sfarama bine porumbul si se pune pe o farfuie intinsa.La fel si faina.Intr-o farfurie se bat si ouale.Intr-o tigaie se pune ulei la incins.Puiul se trece prin faina,ou,porumb si se pune la prajit la foc mic-mediu.Se rumenesc pe ambele parti si se scot pe hartie absorbanta.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii