Snitele de vita Stroganoff

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa
Snitele de vita Stroganoff

Ingrediente

  • Avem nevoie de :
  • -1/2kg snitele de vita
  • -1/2 lingurita piper proaspat macinat
  • -4 linguri ulei de floarea soarelui
  • -1 conserva de ciuperci feliate
  • -1 ceapa de marime medie taiata marunt
  • -3 linguri de faina
  • -3 cani de supa pregatita cu 2 cuburi de Maggi de pui
  • -3 linguri pasta de rosii nesarata
  • -2 lingurite mustar uscat
  • -1 lingurita oregano uscat
  • -1 lingurita condiment mixt macinat(nucsoara,scortisoara,cuisoare,ghimbir,frunza de dafin)
  • -1 cutie de smantana Nestle
  • -cateva fire de frunza de patrunjel verde
  • -sare dupa gust

Mod de preparare

Snitelele se sareaza, se bat si se pipereaza.

Se pot lasa bucati mai mari sau taia in fasii subtiri.

Uleiul se incalzeste intr-o tigaie anti aderenta si se soteaza mai intai ciupercile feliate cca 5 minute, apoi se pun pe un platou.

Se caleste ceapa in acelasi ulei cca 5 minutesau pana ia o culoare aurie si se adauga ciupercilor.

Se prajesc snitelele in acelasi ulei, 3-4 minute pe ambele parti.

Intr-o cratita de fiert sub presiune se pun snitelele, ceapa, ciupercile, supa de Maggi, pasta de rosii si condimentele.

Se inchide cratita si cand incepe sa fiarba mancarea ,se reduce focul la minimum si se lasa 30 de minute.

Se amesteca intr-un bol faina cu smantana , se subtiaza cu supa in care au fiert snitelele si se adauga mancarii( de preferinta strecurata, pentru a nu se forma cocolosi).

Se fierbe inca 3-4 minute pana se ingroasa, amestecand mereu.

La ultimele clocote se adauga frunza de patrunjel verde.

Se servesc cu garnitura de piureu de cartofi sau orez cu legume.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise