Pieptul de pui il taiem fasii cat mai subitiri si le batem cu ciocanelul pt snitele pe ambele parti.
Batem ouale cu sarea si piperul. Pe farfurii separate punem faina/ pesmetul.
Punem intr-o tigaie ulei la incins.
Pipetul il tavalim prin faina, ou si pesmet si il punem la prajit in uleiul incins. Repetam procedura pana am terminat toata carnea.
Vor iesi niste snitele fragede la interior cu o crusta crocanta!
Pofta buna va doresc!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii