De aceasta data am folosit un piept de pui cu os pe care l-am spalat bine si am trecut la dezosarea acestuia.
Pieptul dezosat se portioneaza si se bate bine fiecare felie in parte pe ambele parti intr-o folie (pentru alimente) transparenta.
Fiecare bucata de carne, se unge cu branza topita,se aseaza felii de ciuperci, cascaval, iar la sfarsit sunca presata, sunca de Praga, jambon sau ce aveti la indemana in frigider. Se preseaza bine si aveti doua posibilitati pentru prajire;le faceti rulou sau le prajiti ca pe snitele. Le tavaliti foarte bine prin pesmet, le presati bine cu mana pe ambele parti, apoi le dati prin ou si din nou prin pesmet, dupa care le prajiti la foc mediu in ulei fierbinte pe ambele parti.
Sunt deosebite alaturi de o garnitura pe masura.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii