Punem bucatile de soia la fiert, pentru 30’, conform instructiunilor de pe plic.
Tocam marunt ardeiul si usturoiul. Dam pe razatoarea mica, ghimbirul. Le punem pe toate intr-un bol, adaugam uleiul de masline si sosul de soia si omogenizam foarte bine marinata.
Feliile de soia fierte, le scoatem pe un platou, le lasam sa se raceasca, apoi le ungem cu marinata pe ambele parti. Le acoperim cu o folie si le lasam la macerat pentru 30’.
Punem putin ulei intr-o cratita si cand este bine incins, adaugam feliile de soia pe care le prajim pe ambele parti.
Se servesc alaturi de diferite garnituri ; cartofi , orez , legume.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii