Somonul se condimenteaza cu sare si piper si se prajeste in tigaie. In paralel se face o compozitie pt. clatite( ou, apa, faina) care se asezoneaza cu marar, sare si piper prin care se trec ciupercile taiate in sferturi si se prajesc in ulei incins.
Preparatul se poate servi cu sos alb format din: smantana, ceapa rasa, busuioc, sare si piper, zeama de lamaie.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii