autor:

maria mihalache

» » Mancaruri cu peste

Somon cu spanac gratinat

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 februarie 2011

Ingrediente
.2 buc. medalioane de somon, .zeama de lamaie, .sare,piper, .200 g spanac proaspat sau congelat(eu am avut congelat), .1 ceapa, .unt cat o nuca, .100-150 g cascaval, .2 oua

Dificultate: Medie Timp: 40 min

5 voturi

Mod de preparare

Medalioanele de somon se spala, se lasa la scurs , se stropesc cu zeama de lamaie si se condimenteaza cu sare si piper.Se aseaza intr-un vas in care am pus 3-4 linguri de apa si se dau la cuptor (se pot pune si pe gratar-dupa cum prefera fiecare)
Separat, ceapa taiata marunt si spanacul (lasat sa se dezghete) se inabuse in putin unt .Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
Cand pestele este gata facut se scoate vasul din cuptor ,se toarna deasupra spanacul,cascavalul ras si ouale batute bine.Se da la cuptor si se lasa pana cand se gratineaza bine .Se serveste cald.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu spanac gratinat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de pangasius picant la gratar

File de pangasius picant la gratar

Se condimenteaza fileurile de peste cu o marinata preparata din toate condimentele si zeama de la

10 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Dovlecei umpluti cu ton la cuptor

Dovlecei umpluti cu ton la cuptor

Luam dovleceii ,ii spalam si ii taiem pe fiecare, pe de-a lungul.Cu ajutorul unei lingurite ii scobim

12 voturi    9 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 09 februarie 2011

    Camelia si este asa de bun.

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 09 februarie 2011

    Arata super.

Dificultate

Medie

Timp

40 min

5 voturi

Ingrediente

  • .2 buc. medalioane de somon
  • .zeama de lamaie
  • .sare,piper
  • .200 g spanac proaspat sau congelat(eu am avut congelat)
  • .1 ceapa
  • .unt cat o nuca
  • .100-150 g cascaval
  • .2 oua

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

5 voturi    18 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

30 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

7 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

maria mihalache (Chef de cuisine)

Camelia si este asa de bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos

Întâi de toate pregatim carnea de scoici pentru frigarui. Luam scoicile (eu am avut de balta, de Jijia mai exact, de unde

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
File de cod si pangasius cu Gnocchi di Patate