Pt.marinatã:Somonul s-au orice alt peste care vã place,se condimenteazã.Se adaugã usturoiul intreg zdrobit,si sucul de portocalã(e).Se lasã cam 20 min.
Pt.aceastã retetã este ideal vasul de lut(roman).Se pune putin ulei de mãsline(bucãtile mele de peste erau f. slabe in grãsime,altfel nu puneam deloc)peste se pune pestele,ciupercile intregi,marinata,piper boabe optional,pãtrunjel tocat si rondelele de portocalã.Se dã la cuptor pt.20 min.pestele se face foarte repede.
Am servit cu garniturã de cartofi copti si spanac cu smântânã.
Am respectat reteta originalã,am adãugat in + ciuperci.Am gãtit special pt. sotul meu,care e "certat" cu pestele.Spre surprinderea mea,i-a plãcut mult!!!sucul de portocalã ii dã un gust aparte....
Poftã bunã!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii