Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri de bacon, dupa care se da la cuptorul incins, petru 25-30 minute.
Dupa preferinta, se poate presara cu boabe de piper marinate
sosul:
Punem laptele la fiert.
Intre timp dizolvam faina sau amidonul in lapte. Adaugam maiaua obtinuta in laptele care clocoteste. Se ia de pe flacara si se amesteca, continuu pana se ingroasa compozitia si devine ca o smantana deasa. Se adauga smantana, uleiul, branza si conjacul. Amestecam pe flacara pana se obtine un sos subtire. Condimentam dupa gust.
Feliile de peste se servesc alaturi de cartofi natur cu sosul fierbinte.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii