Somon en papillote

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Somon en papillote

Ingrediente

  • 4 fileuri de somon,
  • 300 g de cartofi,
  • 2 fire de ceapa verde,
  • ½ de ardei,
  • 20 boabe de mazare,
  • 20 boabe(seminte) de rodie,
  • ½ de mango,
  • Ulei,
  • Unt,
  • Usturoi praf,
  • Vin rosu,
  • ½ lamaie,
  • 2 rosii,
  • Sare,
  • piper,
  • boia,
  • capere,

Mod de preparare

Pregatim pestele dupa cum urmeaza, saram piperam si ii facem cateva crestaturi. Cartofii ii curatam, ii spalam si taiem in cubulete dupa care ii fierbem 15 minute, ii scurgem de apa si ii lasam in asteptare. Taiem ceapa verde oblic, ardeiul si rosiile cubulete.

Luam o tava o ungem cu ulei, separat formam patru pachetele din hartie cerata. Asezam hartia cerata, ungem cu putin ulei, asezam cartofi, pestele deasupra, ceapa, ardei, mazare, ardei, lamaie si ardei iute. Presaram un praf de boia, usturoi, deasupra punem unt si verdeata, capere si sigilam papiotta. La fel procedam cu toate patru. Dam la cuptor aproximativ 25 de minute in functie de cat de gros este fileul de peste.

Pregatim un sos, taiem mango in cubulete, intr-o tigaie punem putin unt, adaugam mango, ardei iute, caperele si rodia, dupa care punem vinul rosu si lasam sa scada. Dupa ce a scazut vom blenda totul foarte bine si vom strecura. Iese un sos dulce-acrisor si picant in acelas timp.

Aranjam dupa imaginatia fiecaruia dintre noi si servim.

Pofta buna

www.reteteleluisupernico.blogspot.com

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise