Se pune ulei intr-o tava ce merge la cuptor, se aseaza pestele cu pielea in jos, se toarna untul topit si se condimenteaza (sare, piper, condimente dupa gust), se aseaza feliile subtiri de portocala(lamaie) si crengutele de rozmarin.
Se da la cuptor si se stropeste, din cand in cand, cu sosul ce se formeaza. Timpul de coacere difera de la cuptor la cuptor. Eu am unul pe gaz si l-am lasat in jur de jumatate de ora la foc potrivit (doar ultimele 10 minute am dat focul mai tare ca sa se rumeneasca).
De regula, somonul este facut cand se desface usor cu furculita.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii