Se pune ulei intr-o tava ce merge la cuptor, se aseaza pestele cu pielea in jos, se toarna untul topit si se condimenteaza (sare, piper, condimente dupa gust), se aseaza feliile subtiri de portocala(lamaie) si crengutele de rozmarin.
Se da la cuptor si se stropeste, din cand in cand, cu sosul ce se formeaza. Timpul de coacere difera de la cuptor la cuptor. Eu am unul pe gaz si l-am lasat in jur de jumatate de ora la foc potrivit (doar ultimele 10 minute am dat focul mai tare ca sa se rumeneasca).
De regula, somonul este facut cand se desface usor cu furculita.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii