Se ia o tava de aragaz,se tapeteaza cu hatrie pergament care se unge cu putin ulei.Se aseaza fileul de somon,se stropeste cu zeama de lamaie,sare si piper.
Intr-un bol se amesteca toate sosurile la un loc,se omogenizeaza bine cu o lingura,apoi cu ajutorul unei pensule se distribuie uniform peste peste.Se baga tava la cuptorul incins la 190gC pentru 20-30 de minute.Eu l-am servit cu cartofi prajiti,dar se poate folosi si orezul,cartofi natur sau legume trase la tigaie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii