Se curate pestele si se spala,apoi se aseaza intr-o tava de iena,se ung pestii cu ulei
Se curate pestele si se spala,apoi se aseaza intr-o tava de iena,se ung pestii cu ulei se condimenteaza si se stropesc cu zeama de lamiae.
Separat se pregateste sosul din toate ingredientele,apoi se unge pestele cu acest sos pe toata suprafata pestilor.Se adauga vinul si se baga la cuptorul preancalzit la 200gC pentru 20 de minute.Tava trebuie acoperita cu folie de aluminiu.Dupa 20 de minute,se scoate folia si se mai lasa 10-15 minute pentru a se rumenii.Prinde o culoare aramie.Se serveste cu o garniture de legume sau cartofi natur,alaturi de un sos de sampanie.
Sos sampanie:
Mod de preparare.:
Intr-o oala se pune sampania sa fiarba la bain marie.Separat intr-un castron se pun galbenusurile,zaharul,sarea si piperul,amidonul,zeama de lamie si smantana.Se amesteca bine .Cand sampania a fiert se adauga usor crema de oua amestecand bine sa nu se formeze cocoloase.Se lasa pe foc pana se ingroasa sosul.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii