In bolul blenderului punem bucatile de cantalup taiate bucati mici si restul ingredentelor si actionam mixerul pana totul devine o pasta fina. Cine are oala mixerului speciala pentru inghetata, toarna pasta in oala si o actioneaza 20-30 de minute pana sorbetul se formeaza.
Alta varianta - se toarna pasta intr-o cutie inchisa ermetic, se da la congelator pentru o ora, dupa care se mixeaza din nou si se reda la congelator - se repeta operatia de doua- trei ori pana sorbetul este pufos si gustos si se poate servi.
Eu l-am turnat in forme de silicon si am pus betisoare din scortisoara si are un aspect de inghetata.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii