Piersicile se spala si se taie in sferturi si se pun intr-o tigaie antiaderenta cu zaharul si apa sa fiarba pe foc mic pana se topeste zaharul. Se iau de pe foc, se lasa sa se raceasca si se dau pe blender cu tot cu sos pana devine o pasta omogena. Se stecoara pentru ca bucatelele mici sa nu treaca - trebuie sa fie o pasta omogena. Se adauga esenta de vanilie sau migdale si sucul de lamaie si se lasa la rece cateva ore dupa care se transfera la masina de facut inghetata amestecand-o 7-12 minute pana sorbetul se formeaza.
Se pastreaza intr-o cutie inchisa ermetic la congelator. Daca nu aveti masina de inghetata, se pune intr-o tava la inghetat si dupa o ora se scoate si se amesteca din nou bine, dupa care se repune la inghetat si se repeta aceasta faza inca de doua ori pana nu se mai simt bucati de gheata.
Un sorbet gustos pentru zile calde, facut numai din fructe.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii