1. Pune zaharul intr-o cratita cu 250 ml apa, lasa-l sa fiarba si gateste timp de 2 minute.Lasa siropul sa se raceasca complet.
2. Fa capsunii piure intr-un blender.Adauga siropul racit si otetul si amesteca.
3. Pune compozitia obtinuta intr-un vas si pune-o la congelator pana ce incepe sa se intareasca, aprox.3 ore. Dupa aceea pune in blender albusul de ou, scoate compozitia cu o furculita, pune-o in blender si amesteca.Pune compozitia inapoi in vas si in congelator pana ce se intareste.Serveste sorbetul cu capsuni prospeti.
Pentru mai multe retete minunate nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii