Intr-un vas, bate albusurile spuma cu un praf de sare.Adauga zaharul, putin cate putin, mixand continuu pana cand se obtine o compozitie ca de bezea.Adauga cele 2 plicuri Finesse Bourbon-Vanilla Aroma si amesteca bine.
Mixand usor, adauga incet zeama de lamaie si 150 ml Bacardi Tropical Lime. Fierbe apoi compozitia la bain-marie, mixand continuu, timp de 6-8 minute, pana cand albsuurile se umfla si se face o spuma usoara si lichida.Toarna compozitia intr-un vas de plastic si da-o la congelator pana cand se intareste, amestecand-o din cand in cand pentru a sparge cristalele de gheata formate.
http://lauradfood2.blogspot.com/
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii