autor:

Alice85

» » Sosuri

sos aliolii

Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 06 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 06 februarie 2010

Ingrediente
1 catel de usturoi*1 firicel de patrunjel*50 ml lapte*sare *si ulei cit cuprinde(150 aproximativ)si mixerul vertical.

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

24 voturi

Mod de preparare

Punem in cana mixerului laptele ,firicelul de patrunjel,sarea si usturoiul taiat pe jumatate .Punem mixerul in cana si incepem sa punem cite putin ulei intre tim ce mixam (apasind din cind in cind pe butonul mixerului si nu continuu si nu ridicam mixerul de pe fundul canii)pina cind vedem ca de jos incepe sa se ingroase.atunci incepem sa mixam incontinuu din jos in sus si mai adaugam putin ulei daca vedem ca nu sa ingrosat bine.ascoatem din cana si punem intr-un bol si bagam la frigider.se serveste rece cu cartofi prajiti,carne ,etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos aliolii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos rosu usturoiat

Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Sosuri
Bilute in sos de rosii / Balletjes in tomatensaus

Bilute in sos de rosii / Balletjes in tomatensaus

- Puneti apa la fiert intr-o oala si cand fierbe adaugati cuburile de pui. - Intre timp amestecati

2 voturi    0 comentarii
1h
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 08 martie 2010

    i-mi place cum a iesit!felicitari

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010

    Pt mariana-bondoc:este lapte normal ,aici in Spania este nr1.in Rominia trebuie sa fie in carrefour.

  • panseluta

    panseluta (Chef de cuisine) , 09 februarie 2010

    cred ca ai vrut sa spui aioli,nu stiu daca mai poti edita dar ar trebui schimbat,pentru conformitate. eu am invatat sa fac sosul asta de la pescarii din delta.este de fapt o 'maioneza' de usuroi,la care se pot face binenteles adaugiri

    • Silvia , 08 februarie 2010

      Cred ca e tare bun in loc de maioneza,imi place.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      Asa este foarte bun ,mie imi place la nebunie

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      O bunatate,felicitari.Ai votul meu.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      Bun,bun,bun...Si eu prepar ceva asemanator...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      Cred ca e un deliciu

    • mariana_bondoc , 06 februarie 2010

      Intresanta reteta, dar ma indoiesc ca numai cu lapte iese asa fain.Ce fel de lapte este ?? si unde se gaseste ca eu nu am vazut in comert.O fi frisca lichida??

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

5 min

24 voturi

Ingrediente

  • 1 catel de usturoi*1 firicel de patrunjel*50 ml lapte*sare *si ulei cit cuprinde(150 aproximativ)si mixerul vertical.

Raporteaza reteta

Retete
de Alice85
Empanada de ton

Empanada de ton

Scoatem foile din congelator si lasam 10 min sa se dezghete. Intre timp, punem cuptorul la 180 de

14 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Prepararea blatului: 1- punem cuptorul la incalzit la 170 grade, caldura sus si jos . 2- batem

25 voturi    19 comentarii
1h
Torturi
Tocino de cielo

Tocino de cielo

Se fierbe apa cu zaharul, zaharul vanilat si lamiia pina ce se ingrosa (se fierbe cam vreo 15 min)

122 voturi    32 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)

i-mi place cum a iesit!felicitari

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

2 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Bucatini cu sos de rosii si parmezan