Acest sos pe care il gãsim in comert, are diferite arome de la original la fructat sau cu diferite bãuturi.
L-am pregãtit luna trecutã, intr-o zi cand am avut musafiri la grãtare, afarã....acum stãm in casã
Reteta am luat-o din Enciclopedia Culinarã, Editia Octombrie 2010, scrisã de Patrik Jaros si Gunter Beer.
Va iesi 1 Litru de sos; pe care îl putem pãstra cam 3 luni la frigider într-un recipient bine închis.
Se poate servi cu fripturi, sau putem marina fripturile: cotlete, costita,aripioarele de pui sau cârnãciori proaspeti.
1) Într-un vas mai adânc pune ketchup, taie mãrunt cãtelul de usturoi peste, adaugã zahãrul, sucul de lãmâie si portocalã, sosul de soia si amestecã bine cu telul.
2) Pune dulceata, brandy, siropul de artar, Tabasco,mustarul si sosul englezesc, boiaua, curry, ghimbirul si amestecã bine.
3) Separã acele de pe ramul de rozmarin si taiele mãrunt, adaugã la sos împreunã cu cimbrisorul.
Sper sã vã placã:)
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii