Sos de rosii cu piept de pui

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Sos de rosii cu piept de pui

Ingrediente

  • -1 piept de pui
  • -1 kg de rosi sau 2 cuti de bulion
  • -1 capatana de usturoi
  • -un pic de unt sau margarina pentru prajit pieptul
  • -1 pahar vin alb
  • -sare
  • -piper
  • -delikat
  • -patrunjel
  • -1 praf de faina

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui patratele mici, se da cu sare si piper (dupa gust) si apoi se pune la prajit in untul (margagarina) incins. Cand sa facut putin se adauga vinul si se lasa la foc mic sa fiarba putin. Usturoiul se piseaza si cand vinul sa consumat se pune peste pieptul de pui, se adauga praful de faina ,rosiile sau bulionul si se acopera, la foc mic. Cand sunt facute rosiile se adauga patrunjelul tocat marunt si delikatul. Daca puneti bulion nu e nevoie sa lasati sosul mult la fiert, doar sa dea un clocot. Eu pun la sfarsit si o lingurita de zahar. Se poate servi cu piure de cartofi si acrituri.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise