Intr-o tigaie pui cam 2 linguri ulei de masline si adaugi ciupercile spalate si stoarse de apa le calesti cam 5 secunde ,dupa care adaugi smantana lichida condimentezi cu sare, piper si putin cimbru si lasi sa fiarba la foc mic cam 10 minute pana sosul se ingroase. Pui sosul asa fierbinte peste piftechi sau depinde de preferinte. Sau poti pune intro farfurie o piftechi pui o felie de sunca presata si una de cascaval si deasupra iar o piftechi si incalzesti la cuptorul cu microunde atat cat sa se topeasca cascavalul si ornezi cu sosul de smantana cu ciuperci. E bun cu cartofii prajiti, cu orez fiert.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii