Puneti intr-o craticioara uleiul de masline, untul, stafidele, concentratul, condimentele apoi asezati craticioara pe flacara mica a aragazului. Dupa ce se topeste untul, adaugati branza topita/cascavalul, laptele si amestecati cu un tel pana incepe sa fiarba. Adaugati faina desfacuta in putina apa si amestecati pana se leaga sosul. Adaugati mustarul si omogenizati sosul.
Se serveste langa diferite preparate: fripturi, gratare, rulouri, cartofi, etc.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii