Se pun visinele intr-o cratita si se acopera cu apa. Se lasa sa fiarba. Intre timp amestecam praful de budinca de vanilie cu 4 linguri de zahar si adaugam o cana de apa. Amestecam bine si punem compozitia in cratita cu visine.
Lasam la fiert pana ce se inmoaie bine visinele.
Se serveste ca desert sau dupa preferinte alaturi de carne prajita cu cartofi prajiti, fiind un sos acrisor inlocuieste foarte bine muraturile.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii