Visinile din compot se scurg, sucul lor nu se arunca, se patreaza pt.ca il vom folosi in loc de apa.
Intr-o cratita se pune uleiul cu faina, se amesteca pe foc putin, apoi se adauga visinile.Se amesteca bine toate, apoi se adauga sucul de la visine si se lasa la fiert.
Daca mai este cazul se poate adauga si putina apa in caz ca sosul este prea gros.
Se adauga zahar si sare dupa gust.
Se fierbe cinci minute, dupa care se poate servi.
Se serveste langa friptura....ect.
Pofta Buna!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii