Se taie ardeiul cubulete mici, apoi se oparesc un pic rosiile si se curata de pielita.
Se taie ardeiul cubulete mici, apoi se oparesc un pic rosiile si se curata de pielita, dupa care se taie si ele tot cubulete mici. Ardeiul iute se curata de seminte si vinisoare, apoi se marunteste.
Se pune uleiul in cratita cu fund mai gros, apoi se calesc ardeii cca. 10 minute, amestecand continuu cu o lingura de lemn. Cand au inceput sa se inmoaie, se adauga si rosiile si se lasa sa scada bine sucul. Se adauga ardeiul iute maruntit, rondelele de masline negre, lingura de otet balsamic si zaharul amestecat cu plicul de Gelfix. Se amesteca continuu, timp de 20 de minute, se potriveste de sare si piper, dupa gust si dupa ce am oprit focul, adaugam si busuiocul maruntit.
Se baga in borcane fierbinte,apoi se etanseizeaza bine. Se pot pastra la frigider sau in pivnite racoroase.
Acest sos se serveste cu carne la gratar sau la paste, dar este deosebit de bun si la pizza.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii