Ingrediente
Eu cand fac acest sos fac in cantitate mai mare si mai pastrez daca ramane la frigider., Eu folosesc acest sos in general la preparate din oua,limba fiarta,rasol din carne de pasare, vita, peste,sandwich-uri,legume fierte sau preparate la gratar, , 0,700 kg maioneza, 0,300 kg castraveti murati, 3 oua, 2-3 legaturi patrunjel verde, tarhon verde daca aveti, piper macinat dupa gust, mustar dupa gust, sare dupa gust, otet dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
14 voturi
Mod de preparare
Ouale se spala,se fierb tari,se racesc,se curata si se taie marunt.Patrunjelul se curata,se spala si se toaca marunt.
Tarhonul(daca aveti) se curata,se spala,se opareste putin,se raceste si se taie marunt.
Maioneza se amesteca treptat cu castravetii,ouale,tarhonul,patrunjelul verde,otetul,piperul si mustarul si se amesteca usor.