Smantana se pune la foc mic,cu smerenie se rup bucatele de branza ,le contopim cu smantana.
Branza se va topi usor in smantana calduta,amestecam pana se omogenizeaza. O lasam sa prinda consistenta dorita. Eu o prefer lichida si aromata. Presaram piper alb proaspat macinat, probam. Daca sosul este foarte aromat mai picuram smantana, lasam la foc mic inca cateva minute. Se mixeaza pentru a evita cocoloasele. Se pastreaza in borcanase de sticla la frigider. Pentru a redeveni lichida trebuie incalzita in cuptorul cu microunde.
Se poate servi cu verdeata, carne la gratar, oua fierte si umplute, nuci, grisine, fructe proaspete sau confiate.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii