Castravetele se spala, se curata de coaja,dar si de samburi si se taie cubulete mici. Punem putina sare si lasam sa lase zeama, dupa care ii punem la scurs intr-i strecuratoare mica.
Mararul il tocam marunt.
Intr-un castron punem iaurtul, castravetii, mararul, uleiul si zeama de la lamaie. Radem si usturoiul si amestecam totul, potrivim de sare si dam la frigider pt cel putin o ora inainte de a fi servit.
Merge perfect alaturi de cartofi/orez sau salate, este usoara si gustoasa.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii