Ceapa se taie julien si se inabusa in ulei, picurindu-se cite putina apa. Cind ceapa este bine inabusita, nu prajita, se adauga ardeiul gras taiat tot julien si se adauga apa cat sa acopere bine legumele si se continua fierbera. Apoi se adauga ficateii,care in prealabil au fost trasi la tigaie in putin ulei. Se adauga sucul de rosii, pasta de ardei si gogosari,se condimenteaza cu paprica dulce sau iute, sare si piper. Se lasa sa scada bine.Cine doreste poate adauga si putin vin alb. Pe deasupra se presara patrunjel proaspat tocat. Se serveste cu garniture de orez,sau cartofi nature. Pofta buna.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii