Se curata si se taie foarte fin morcovii feliute si/sau bastonase sau se dau pe razatoarea mare. Intr-o tigaita cu ulei se prajesc foarte usor morcovii, cand lasa putina zeama se adauga ardeiul rosu taiat foarte fin, concentratul de ciuperci sau putina sare, zaharul, 200-250 ml apa si se lasa la fiert la foc mic cu capac cam 30-40 minute, pana mai scade zeama.
Dupa ce s-au inmuiat foarte bine morcovii se drege gustul de sare, piper sau zahar (cum va place), apoi adaugati untul, faina desfacuta in apa (smantana), verdeata tocata si se mai da cateva clocote.
Se serveste ca atare sau ca garnitura la pui rasol, pane, gratar, sau manzat rasol, etc.
Pofta buna.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii