Spagete cu carne de gaina in sos peshamel

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie
Spagete cu carne de gaina in sos peshamel

Ingrediente

  • 500g.piept de gaina feliat in lung formind fisii subtiri
  • 1 ciapa medie taiata marunt
  • 1 morcov dat prin razatoare
  • 400g. spaghete
  • 200g. ciuperci foliate (1 cutie)
  • 150g. porumb fiert (1 cutie)
  • 4 linguri mari de unt
  • 1 lingura mare de ulei
  • Sare si piper alb dupa gust
  • 1 plic sos peshamel de la maggi ori orce marca doriti
  • 0,5ml. lapte
  • 500g. cascaval razuit

Mod de preparare

Intr-o cratita punem apa cu putina sare la fiert si fierbem spaghetele in ea. Apoi le strecuram si le punem de o parte.

Intr-o tigaie punem untul si uleiul la incins si incepem prajitura, in primul rind prajim pieptul de gaina timp de 10 min. apoi adaugam ciapa si morcovul si mai prajim inca 10 min. Apoi adaugam ciupercile,porumbul si presuram cu sare si piper, amestecam bine si lasam la un foc mic timp de 20-30min.

Dupa ce este gata amestecam toata compozitia cu spaghetele.

Intre timp amestecam laptele cu plicul de sos peshamel de la maggi ori orce marca doriti si il punem la foc potrivit amestecind in continiu pina cind sosul se va ingrosa, apoi presaram putina sare si piper dupa gust. Il scoatem de fe foc si il punem de o parte.

Acuma incepem aranjarea in tava: ungem tava cu unt apoi aranjam spagetele cu cascavalul in straturi, apoi turnam peste ele sosul de peshamel si de deasupra mai presuram un strat de cascaval.

Incingem cuporul la 180 de grade .

Punem tava la cuptor si lasam sa se coaca timp de cca.30min.pina se va rumini .

Pofta buna!!!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise