In uleiul de masline calim legumele datele pe razatoare cea fina. Cind s-au inmuiat putin adaugam carnea tocata de vita si porc. Turnam vinul rosu si lasam sa fiarba pina cind se evapora alcoolul.
Adaugam concentratul de rosii diluat cu 500 ml apa si rosiile proaspete taiate cubulete mici.
Acoperim si lasam sa fiarba sosul la foc mic doua ore. Dupa 20 de minute de fierbere se adauga laptele, nucsoara, piper si sare dupa gust. La sfarsitul celor doua ore de fierbere, gustam si dupa caz mai adaugam sare sau piper.
Servim cu spaghetele fierte conform instructiunilor de pe ambalaj. In general cu apa, sare si putin ulei. Neaparat trebuie respectat timpul de fierbere indicat pe cutia cu paste.
Asezam pe farfurie pastele sub forma de cuib. In mijloc adaugam sosul pregatit. Se rade parmezan si se serveste.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii