Spaghetele se fierb in apa rece cu putin ulei.Nu se fierb prea mult sa se sfarame.
Separat se pregateste sosul.
Ceapa si ciupercile se inabuse bine in unt,se adauga ardeiul gras,rosiile taiate cubulete,usturoiul tocat marunt,branza ,cascavalul,branza topita,sucul de rosii,pasta de tomate sau bulionul.Se adauga vinul alb,se potriveste de sare,piper,condimente.Cascaval se adauga si la servire. Daca este cazul se mai adauga putina apa fiarta in sos.
Cand sunt fierte, se scurg ( nu se trec prin apa rece niciodata deoarece se intaresc )si se aseaza din nou in cratita.Peste ele se adauga sosul si se amesteca usor la foc mic pana se omogenizeaza.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii