Ingrediente
Un pachet de spaghete, 250 g carne tocata, 2 linguri pasta de tomata, 2 cepe mici, ardei iute (optional), busuioc, oregano, 2-3 catei de usturoi, 1/2 morcov, sare, piper, 200 ml vin alb/rosu, , Pentru servit: branza tare/parmezan sau cascaval
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
1 vot
Mod de preparare
Separat calim ceapa tocata marunt si morcovul ras.Cand s-au calit adaugam si carne si o lasam pana se rumeneste usor.Adaugam vinul si condimentele (ardeiul iute tocat,busuiocul,sarea,piperul,oregano,cateii de usturoi zdrobiti si maruntiti).Cand consideram ca s-a facut carnea adaugam pasta de tomate si lasam sosul sa scada.
Amestecam pastele cu sosul de carne si servim cu cascaval ras/parmezan sau branza tare presarata deasupra.Pofta buna!