In uleiul incins calim ceapa tocata marunt si usturoiul pisat pana cand ceapa devine sticloasa. Adaugam apoi carnea tocata si o lasam 3-4 minute.
Punem busuiocul,oregano, sare si piper. Adaugam apa si vinul,acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc potrivit 15-20 minute.La sfarsit adaugam pasta de tomate si lasam sa dea cateva clocote.
Pastele le fierbem in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt fierte, le scurgem intr-o sterecuratoare si le clatim cu un jet de apa rece.
Pastele se aseaza pe platou si deasupra se pune carnea preparata. Presaram patrunjelul. Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii