Se taie ceapa si usturoiul marunt.
Ardeii se taie julien.
Morcovul se curata de coaja si se taie marunt.
Se incinge uleiul de masline intr-o cratita anti aderenta si se calesc ceapa, usturoiul, ardeii si morcovul cca 5 minute.
Se adauga carne macinata de vita , se sareaza si se condimenteaza; se mai lasa 5 minute.
Se adauga ciupercile feliate , rosiile taiate marunt si scul de rosii si se acopera cu un capac.
Se reduce focul si se fierbe sosul 15 minute.
Spaghetele se fierb in apa cu sare si putin ulei dupa instructiunile de pe pachet, avand grija sa lasam intotdeauna cu 5 minute mai mult, deoarece italienii le consuma mai crude.
Se scurg spaghetele si se trec sub un jet de apa rece apoi se pun inapoi in cratita in care au fiert, adaugand putin ulei.
Se pun spaghetele pe un platou, se adauga sosul Bolognese si se presara cu cascaval ras dupa gust.
Se servesc cu maraturi asortate si masline de casa.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii