Spaghete cu sos de rosii si ciuperci

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Spaghete cu sos de rosii si ciuperci

Ingrediente

  • o punga de spaghete
  • 700 ml bulion de rosii
  • o ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • o conserva de carne de porc
  • 3 lingurite de zahar
  • Pt. ciuperci:
  • 4 cepe verzi
  • 3 catei de usturoi
  • 5 ciuperci mari
  • 0 lingura de faina
  • un pahar de apa
  • condimente:
  • sare, boia, piper, busuioc, vegeta
  • patrunjel verde
  • ulei

Mod de preparare

Se pune la prajit in putin ulei usturoiul, ceapa verde, apoi se adauga ciupercile, se lasa sa se evapore apa, se adauga boia, piper, o lingura de faina, apoi un pahar de apa, si dupa citeva clocote se trage tigaia deoparte.

Intre timp se fierb spaghetele, se scurg de apa apoi se trec printr-un jet de apa rece.

Intr-o cratita se pune la prajit usturoiul si ceapa in putin ulei, apoi se adauga carnea din conserva taiata patratele. Se prajesc putin impreuna, se adauga boia, piper, vegeta, ciupercile din tigaie preparate mai inainte, bulionul, 3 lingurite de zahar, busuioc, si se potriveste de sare.

La final se pune patrunjel tocat.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise