carnea se taie cubulete,ciupercile se taie felii,iar ceapa si usturoiul se toaca marunt.totul se pune intr-o tigaie incinsa cu ulei si se lasa sa se caleasca usor.
se condimenteaza ,se stinge cu vin indoit cu apa si se lasa sa fiarba inabusit pana ce se inmoaie carnea,40-50 minute.
intre timp spaghetele se fierb in apa cu un praf de sare,atat cat este indicat pe pachet.se trec aqpoi printr-un jet de apa rece si se lasa la scurs.
pasta de rosii si rosiile curatate de coaja,taiate cubulete ,se adauga la carnea inabusita.se lasa in continuare la foc mic pana ce sosul scade si se ingroasa.se potriveste la gust cu sare si piper apoi se adauga spaghetele fierte si maslinele.se amesteca usor si se aromeaza cu oregano si patrunjel verde.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii