Se caleste in wok ceapa si usturoiul tocate marunt. Cand este aurita ceapa se adauga carnea taiata cubulete mici pentru ca vita este mai tare. Dupa ce s-au calit bine se aduga curry aproximativ 2 lingurite si putina vegeta. Se mai caleste apoi se aduga morcovul ras mare. Dupa ce s-a calit morcovul se aduga si celelalte pe rand si se caleste dupa fiecare: vanata taiata cubulete mici, ardeiul taiat fasii si varza fideluta. Se adauga bulionul si pastele fierte “al dente” si se calesc usor fara a se zdrobi. Pastele se fierb intr-un litru de apa cu un praf de sare si putin ulei. Se adauga in momentul cand fierbe apa si se fierb la foc mic. Cand sunt gata se pun in strecuratoare si se pune putin ulei peste ele. Se clatesc cu apa rece. La sfarsit in wok se adauga si putin sos de soia.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii