Spaghete milaneze

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Spaghete milaneze

Ingrediente

  • 250 grame spaghete
  • 200 grame kaizer
  • 250 grame ciuperci (eu am folosit bureti sau ciperci de padure)
  • 200 grame bulion
  • 1 rosie
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • oregano
  • sare
  • busuioc
  • 1 foaie de dafin
  • 4 linguri ulei
  • 250 ml apa
  • cascaval ras.

Mod de preparare

Se fierbe apa cu sare si o lingura de ulei. Cand incepe sa fiarba se adauga spaghetele si se fierb dupa instructiunile de pe pachet.

Se toaca ceapa, usturoiul si se pun la calit in 3 linguri de ulei.

Kaizerul il taiem feliute si il adaugam langa ceapa si usturoi in uleiul incins.

Dupa ce s-a prajit putin kaizerul, adaugam ciupercile taiate feliute.

Se adauga si o rosie taiata cubulete, 200 grame de bulion si o cana de apa (250 ml).

Se sareaza dupa gust si se lasa sa fiarba la foc mic, amestecandu-se din cand in cand sa nu se prinda.

Condimentam cu o frunza de dafin, oregano si busuioc si mai lasam cateva minute pana ce capata consistenta unui sos gros.

Se servesc spaghetele cu sosul milanez si cu cascaval ras pe deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise