Se pun pastele la fiert conform instructiunilor de pe pachet.
Ciupercile se spala, se feliaza si se pun la calit in putin ulei de masline. Se adauga sunca maruntita, smantana pentru gatit in care, in prealabil s-au topit triunghiurile de branza, si usturoiul granule. Se condimenteaza dupa gust. Dupa 10-15 minute sa ia de pe foc si se serveste cu pastele fierte si parmezan presarat deasupra.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii