Ingrediente
400 gr spagheti, 100 gr parmezan, 400 gr rosii, 50 gr ceapa, 50 ml ulei de masline, 2 catei de usturoi, 20 gr sare, 2 gr piper, 1 gr busuioc
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
11 voturi
Mod de preparare
Ceapa si usturoiul se curata, se spala si se toaca marunt. Rosiile se taie cubulete, iar parmezanul se rade pe razatoarea cu gauri mici.
Intr-o tigaie se rumenesc in ulei ceapa si usturoiul si se pun rosiile, care se inabusa 7-8 minute, pana ce se inmoaie.
Peste sosul din tigaie se pun spaghetele, se condimenteaza cu sare, piper si busuioc si se amesteca pana se imbraca cu el. Se servesc foarte firbinti, cu parmezan ras deasupra.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010
Simplu, rapid si foarte bun
valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010
Gustoase....
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010
Rapid, gustos, hranitor.
tabita , 04 ianuarie 2009
Bune, usor de preparat.
Florentina Ramona Stoian (Chef de cuisine) , 24 mai 2008
sunt foarte gustoase...sa stiti;)