Fierbe pastele in apa cu sare timp de 8-10 minute apoi scurge-le si pastreaza-le la cald.
Incinge uleiul intr-o tigaie si caleste ceapa impreuna cu usturoiul verde.Adauga ciupercile si vinul alb si caleste-le 3-4 minute pana cand incep sa se inmoaie.Amesteca passata cu amidonul dizolvat apoi adauga acest amestec in tigaie si lasa totul la fiarba 10 minute.Adauga apoi patrunjelul tocat si condimentele si amesteca bine.
Toarna sosul preparat peste spaghetti si serveste.
http://lauradfood2.blogspot.com/
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii