Ingrediente
170 gr spaghetti, 1 lingura ulei de masline cu aroma de lamaie, 2 fire de ceapa verde, tocate, 2 fire de usturoi verde, tocate, 250 gr ciuperci, feliate, 100 ml vin alb, 500 gr passata, 30 gr amidon alimentar dizolvat in 100 ml apa rece, o mana de patrunjel tocat, 1 lingurita zahar brun, ½ lingurita boia de ardei dulce, ½ lingurita chili, sare de mare si piper negru, dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
19 voturi
Mod de preparare
Incinge uleiul intr-o tigaie si caleste ceapa impreuna cu usturoiul verde.Adauga ciupercile si vinul alb si caleste-le 3-4 minute pana cand incep sa se inmoaie.Amesteca passata cu amidonul dizolvat apoi adauga acest amestec in tigaie si lasa totul la fiarba 10 minute.Adauga apoi patrunjelul tocat si condimentele si amesteca bine.
Toarna sosul preparat peste spaghetti si serveste.
http://lauradfood2.blogspot.com/
Magda Rusu , 18 noiembrie 2013
explica ce-i aia passata,ca multi nu stiu,ca nu-I o denumire din bucataria romaneasca
Ardelean_Nicoleta Luminita (Maestru bucatar) , 18 noiembrie 2013
o bunatate!
constanta proca (Chef de cuisine) , 24 iunie 2010
Super !
flori de piatra (Chef de cuisine) , 04 iunie 2010
Foarte bun!
constanta proca (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010
O bunatate !
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 mai 2010
O bunatate!
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 27 mai 2010
Arata foarte bine spagettele tale cu ciuperci.